Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Om os

Binders Multiservice er et multiservicefirma bestående af et team, der vægter kvalitet, professionalisme og service højt. Vi har base i Odense, hvorfra vi løser en lang række forskelligartede opgaver inden for multiservice for både private og erhvervskunder på hele Fyn. Vælger du os som samarbejdspartner til din opgave, er du til enhver tid garanteret et professionelt firma, der går løsningsorienteret til værks, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning.

Kvalitet, service og professionalisme i fokus

Binders Multiservice blev stiftet i 2018 af medarbejdere med mange års erfaring inden for vores arbejdsområder. Visionen har lige fra begyndelsen været at skabe resultater, der imødekommer vores kunders behov og ønsker. Derfor har vi i vores arbejde fokus på solidt håndværk, så vi kan garantere, at arbejdet udføres korrekt. Vi anvender udelukkende de bedste materialer, hvilket er din garanti for holdbare og solide løsninger, du kan få glæde af i mange år.

Hos Binders Multiservice bliver du mødt af et dygtigt team af professionelle medarbejdere, der vægter kvalitet og service højt. Din tilfredshed er vigtigt for os, og derfor gør vi også gerne dét ekstra for at give dig en service ud over det sædvanlige. Det betyder blandt andet, at du som kunde altid er i centrum, hvorfor vi tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov i forbindelse med opgaven. Hos os får du en skræddersyet løsning, der sikrer dig et resultat, som lever op til dine forventninger – og som samtidig er af høj håndværksmæssig kvalitet.

Kontakt os, hvis vi også skal hjælpe dig

Vi står altid klar til at påtage os din opgave og hjælpe dig med at opnå drømmeresultatet. Hvad end det drejer sig om anlægs-, maler- eller murerarbejde eller noget helt fjerde. Du kan være helt tryg ved at lægge opgaven i vores hænder, så tøv endelig ikke med at kontakte os.