Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Ydelser

Søger du et firma på Fyn, der leverer professionel og kvalitetssikker multiservice inden for blandt andet murerarbejde og haveservice? Så kan du trygt lade Binders Multiservice i Odense løfte opgaven. Hos os er du til enhver tid garanteret kompetente medarbejdere, der vægter både håndværk og faglighed højt, så vi kan sikre dig de bedst mulige resultater i forbindelse med din opgave. Så hvis du mangler en samarbejdspartner til multiserviceopgaver, kan vi garantere dig kyndig service og multiservice af højeste kvalitet.

Hegn og rækværk
Gravearbejde
Haveservice
Renoveringsarbejde
Murerarbejde
Malerarbejde
Terrasse
Kontakt

Vi kan løfte enhver opgave

Hos Binders Multiservice har vi mange års erfaring inden for multiservice og vores specialområder. Gennem vores mange år i branchen har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig de bedste løsninger, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave inden for multiservice. Vi har hjulpet både private og erhverv med multiservice, og uanset om det drejer sig om gravearbejde eller et større renoveringsprojekt, står vi klar til at hjælpe dig med din specifikke opgave.

Som altmuligmand kan vi således hjælpe dig med en lang række opgaver inden for vores felt, så du kan være sikker på et firma, der kan klare lige netop din opgave. Vi tilbyder blandt andet følgende services:

  • Murerarbejde
  • Beskæring og træfældning
  • Gravearbejde
  • Anlægsarbejde
  • Opsætning af hegn og rækværk
  • Murer- og malerarbejde

Hvad end det drejer sig om malerarbejde, eller du søger et kompetent firma til anlægsarbejde i forbindelse med ny indkørsel, så er du hos os garanteret en løsning, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Her er du og dine behov altid i fokus, så du kan være sikker på et resultat, der matcher dine ønsker.

Få et skræddersyet tilbud

At sikre din tilfredshed er vores vigtigste opgave, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger til den enkelte kunde. Ingen opgave er ens, og vi ved, at vores kunder har vores forskellige behov, når det kommer til multiservice, og hvordan vi bedst får skabt det ønskede resultat. Så når du lader Binders Multiservice hjælpe dig med din specifikke opgave inden for vores forskellige services, får du en samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det, tror vi, giver dig det resultat, som du bliver glad for.

Skal vi også hjælpe dig med en opgave inden for vores områder? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten emil@bindersmultiservice.dk eller på 42 80 52 52 for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.