Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Fliser og belægninger

Hos Binders Multiservice står vi klar til at hjælpe dig med dit flise- og belægningsarbejde. Hvad end det drejer sig om en ny indkørsel, fortov, eller du går med tankerne om at få lagt en havesti, så kan vi løfte opgaven. Vi har stor erfaring inden for dette område, og du kan være helt sikker på et professionelt og kvalitetssikkert resultat, når du lader os stå for opgaven.

Vi løfter enhver flise- og belægningsopgave

Vi har flere års erfaring inden for alle former for både flise- og belægningsarbejde, hvor vi har hjulpet både private og erhverv med små som store opgaver inden for dette område. Blandt andet har vi hjulpet kunder med etablering af alt lige fra terrasser og havegange til fortove og offentlige pladser, hvorfor ingen opgave er hverken for simpel eller for kompliceret til os. Vi favner bredt, så uanset dit projekt kan vi helt sikkert også hjælpe dig med:

– Terrasser i sten og fliser 
– Gangstier i haven 
– Indkørsler 
– Fortov 

Lader du os stå for dit flise- eller belægningsarbejde, er du garanteret en professionel samarbejdspartner, der vægter både kvalitet, service og håndværk højt. Din tilfredshed er alfa og omega, og derfor bestræber vi os altid på at levere en løsning, der ikke kun imødekommer dine ønsker til projektet, men også et resultat, som du bliver glad for. Vores kompetente medarbejder står altid til rådighed med kyndig rådgivning og sparring i forbindelse med din opgave, så vi sammen får fundet den helt rigtige løsning til dig.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Hos Binders Multiservice bliver enhver opgave altid udført med de bedste materialer på markedet. På den måde kan du være sikker på et resultat med en lang levetid. Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med enten flise- eller belægningsarbejde? Eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave? Ring på 42 80 52 52, eller skriv til emil@bindersmultiservice.dk for at høre mere.