Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Gravearbejde

Hos Binders Multiservice kan vi klare alt inden for gravearbejde – lige fra udgravning til sokler til planering af haver. Ingen opgave er således for stor eller for lille til os, så du kan være helt sikker på, at vi også kan hjælpe dig med din opgave inden for gravearbejde. Vi har hjulpet både private og erhverv med enhver type gravearbejde, og lader du os løfte din graveopgave, er du til enhver tid garanteret en professionel samarbejdspartner, der leverer kvalitetssikre resultater.

Gravning af til render
Udgravning til sokkel
Udgravning til trampolin
Planering af haver

Vi kan hjælpe med alt inden for gravearbejde

Med os som samarbejdspartner til dit gravearbejde sørger vi også for bortkørsel af både jord og affald i forbindelse med opgaven. På den måde er du garanteret en helhedsorienteret løsning, hvor vi klarer det hele. Lader du derfor os stå for gravearbejde og bortkørsel af jord, kan du være sikker på, at opgaven klares både effektivt, hurtigt og sikkert. Vi går til enhver opgave med samme store professionalisme – uanset opgavens størrelse.

Hos Binders Multiservice

Hos Binders Multiservice kan vi blandt andet hjælpe med følgende inden for gravearbejde:

  • Gravning af render

  • Udgravning til sokkel

  • Udgravning til trampolin

  • Planering af haver

Hvad end det drejer sig om gravearbejde og bortkørsel af jord til privat eller erhverv, sørger vi til enhver tid for en løsning, der skræddersyes til dine specifikke behov. Derved kan vi nemlig garantere et resultat, der matcher lige præcis det, du søger.

Lad os klare dit gravearbejde

Hvad end det drejer sig om udgravning til en ny terrasse, eller du søger en samarbejdspartner til gravearbejde i forbindelse med nyt boligbyggeri, kan vi hos Binders Multiservice klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten 42 80 52 52 eller på emil@bindersmultiservice.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave.