Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Planering af haver

Har du en ujævn grund, eller står du med et stykke jord, som du gerne vil have planeret? Så kan vi hos Binders Multiservice hjælpe dig. Vi har stor erfaring med planering af haver og jord, hvorfor vi har både maskinerne og kompetencerne til at sikre dig det bedst mulige resultat af højeste kvalitet. Vi sørger nemlig for, at din have, grund eller jordstykke bliver så plan som overhovedet muligt. Skal vi også hjælpe dig med planering? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Få en flot planering

Ved at få planeret haven får du en jævn grund, der er nem at vedligeholde, og som giver haven et flot helhedsudtryk. Hos Binders Multiservice står vi klar til at hjælpe dig med at få en jævn og lige have, der skaber de bedste rammer for et godt udendørsareal. Derfor tager vi forud for enhver opgave udgangspunkt i dine ønsker, ligesom vi også vurderer den enkelte opgave i forhold til blandt andet jordforhold, så vi kan garantere dig den bedste løsning.

Vil have planering af din have?

Vores dygtige medarbejdere står til enhver tid klar til at hjælpe dig med planering af haven. Du er altid velkommen til at skrive til os på emil@bindersmultiservice.dk eller give os et kald på 42 80 52 52 for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.