Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Udgravning til trampolin

Synes du, at trampolinen fylder alt for meget i haven, og kunne du godt tænke dig at få den gravet ned i stedet? Så kan vi hos Binders Multiservice hjælpe med udgravning til trampolin. Vi sørger for, at trampolinen bliver gravet ordentligt ned, så du derved er garanteret en sikker løsning, der holder i mange år.

Fordele ved nedgravet trampolin

En nedgravet trampolin har mange fordele. En af disse er blandt andet, at trampolinen ender i niveau med græsplænen, hvilket gør, at trampolinen syner mindre iøjnefaldende og samtidig ikke optager lige så meget plads i haven. Dertil kommer også, at en nedgravet trampolin øger sikkerheden, idet børnene ikke kan falde ned og slå sig, ligesom trampolinen heller ikke kan vælte, hvis det blæser kraftigt. Det kan derfor godt betale sig at få foretaget udgravning til trampolin – og det kan vi heldigvis hjælpe med hos Binders Multiservice.

Lyder det som noget for dig?

Lyder udgravning til trampolin som noget for dig? Så lad da vores kompetente medarbejdere klare opgaven. Vi sørger for et sikkert og professionelt resultat, du kan få glæde af i lang tid. Kontakt os på 42 80 52 52 eller på emil@bindersmultiservice.dk for mere info om, hvordan vi kan hjælpe dig.