Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Haveservice

Er du på udkig efter et erfarent firma til haveservice? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Binders Multiservice har vi nemlig mange års erfaring inden for haveservice, hvorfor vi bestemt også kan hjælpe dig med netop din opgave. Hvad end det drejer sig om træfældning, plantning af hække, bortkørsel af haveaffald eller noget helt fjerde, kan vi klare opgaven – og så gør vi det altid med en professionel og kvalitetsorienteret tilgang, så vi kan sikre dig de bedst mulige resultater.

Buskrydning
Træfældning
Stubfræsning
Tagrenderens
Plantning af hæk
Fjernelse af hæk
Ejendomsservice
Fornyelse af græsplæne
Bortkørsel af affald
Hækkeklip

Stort udbud af havearbejde

Hos Binders Multiservice står vi klar til at løfte din opgave i forbindelse med haveservice. Hvad end det drejer sig om haveservice til privat eller erhverv, sørger vi for den helt rigtige løsning til din specifikke opgave. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi kan sikre dig det resultat, du drømmer om – og vi sørger altid for at levere til den aftalte tid og pris.

Vi kan hjælpe med følgende

Vi kan blandt hjælpe med følgende inden for haveservice:

  • Buskrydning
  • Træfældning
  • Stubfræsning
  • Plantning eller fjernelse af hæk
  • Ejendomsservice
  • Fornyelse af græsplæne

Uanset om det drejer sig om en lille eller en større opgave, får du med Binders Multiservice en samarbejdspartner, der vægter kvalitet, professionalisme og service højt. Det betyder blandt andet, at vores medarbejdere altid går til enhver opgave med fokus på at levere et solidt stykke håndværk af højeste kvalitet. Derved kan du være sikker på et flot resultat, der holder i mange år.

Skal vi hjælpe dig med din have?

Lader du Binders Multiservice stå for din haveservice, kan du være sikker på, at opgaven udføres bedst muligt. Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds, og derfor går vi også gerne den ekstra mil for at sikre dig den bedste løsning og ikke mindst det flotteste resultat. Hvis din have trænger til en kærlig hånd, eller du står med en specifik opgave inden for vores specialområde, kan du trygt lade os løfte opgaven.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder for haveservice. Ring til os på 42 80 52 52, eller skriv til emil@bindersmultiservice.d – vi står klar til at hjælpe dig.