Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Bortkørsel af affald

Har du brug for hjælp til bortskaffelse og -kørsel af affald? Hvad end du skal have kørt haveaffald væk, eller du søger et firma til bortkørsel af jord i forbindelse med et byggeprojekt, så kan vi hos Binders Multiservice hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står klar til at stå for hele processen i forbindelse med bortkørsel.

En fleksibel samarbejdspartner til opgaven

Hos Binders Multiservice tilbyder vi både bortkørsel af haveaffald såvel som af jord for private og virksomheder. Uanset din opgave står vi klar til at hjælpe med bortkørsel. Det gælder, uanset om du søger en fleksibel løsning til en opgave, der kræver bortkørsel nu her, eller du søger en fast samarbejdspartner til løbende bortskaffelse af affald, så kan vi løfte opgaven.

Vi sørger til enhver tid for en skræddersyet løsning, der imødekommer dine behov og ønsker – hvad end det drejer sig om have- eller byggeaffald.

Vi kører dit affald bort

Skal vi også hjælpe dig med bortkørsel af affald i forbindelse med en opgave? Så er du velkommen til at ringe til os på 42 80 52 52 eller til at skrive på emil@bindersmultiservice.dk for en uforpligtende snak om dit projekt.