Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Buskrydning

Har du et område i haven, der godt kunne bruge en kærlig hånd? Måske har områdets beplantning vokset dig over hovedet? Uanset dit behov så tilbyder vi hos Binders Multiservice en grundig og effektiv buskrydning. Vi kan hjælpe med rydning af små som store arealer, hvad end det er i forbindelse med nybyggeri, ny terrasse på en vildtvoksende grund eller et helt tredje behov for buskrydning, så kan vi klare opgaven.

Stor erfaring med buskrydning

Hos Binders Multiservice har vi mange års erfaring med forskellige typer af rydningsopgaver for både private og erhverv. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og uanset opgavens størrelse og omfang går vi til enhver opgave med en professionel og serviceminded tilgang, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Vi tilbyder blandt andet buskrydning af:

  • Haver, parker og fællesområder
  • Skov og plantager
  • Marker, vejrabatter og skråninger.

Vores dygtige team står klar til at løfte din opgave, og når vi er færdig med buskrydning, sørger vi naturligvis også for en grundig oprydning efter, så området efterlades pænt og ryddeligt.

Kontakt os for mere info

Skal vi også hjælpe dig med buskrydning? Så er du velkommen til at ringe for at høre nærmere om pris på din opgave uanset størrelse.