Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Hækkeklip

Hos Binders Multiservice står vi klar til at hjælpe dig med hækkeklip. VI har stor erfaring inden for dette, hvorfor vi til enhver tid kan sørge for, at din hæk altid står pænt og velholdt. Så hvis du længe har gået og tænkt på at få klippet hækken, men ikke fået det gjort, eller hvis du søger en professionel samarbejdspartner til hækkeklip, kan du trygt lade os klare opgaven.

Få en flot hæk hos Binders Multiservice

Hækkeklip er en timelang opgave, som for mange er en opgave, der enten af fysiske årsager eller manglende tid nedprioriteres. Hos Binders Multiservice sørger vi både for at nedklippe din hæk til den ønskede højde samt for at beplante eventuelle huller i hækken, så den fremstår som ny. Vi gør altid vores for at sikre vores kunders tilfredshed. Derfor tager vi udgangspunkt i dine ønsker, så vi kan sikre en velholdt og pæn hæk i topkvalitet – uden de fysiske komplikationer.

Skal vi hjælpe dig?

Kunne du også godt tænke dig en flot og vedligeholdt hæk? Så ring til os med det samme, og få det overstået allerede i dag. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på 42 80 52 52 – du er også velkommen til at skrive til os på emil@bindersmultiservice.dk.