Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Plantning af hæk

Går du med tanker om at få plantet hæk i haven, eller søger du et firma, der kan hjælpe med plantning af hæk i kommunens parkarealer? Så kan vi hos Binders Multiservice hjælpe dig. Vi udfører alle former for plantning af hæk hos private, kommuner og erhverv, hvor vores ekspertise og øje for detaljen kommer dig som kunde til gode. Det kan derfor godt betale sig at lade os stå for plantning af hæk.

Professionel hjælp til plantning af hæk

En hæk giver dig ikke kun mulighed for at skærme af og skabe mere privatliv. Den giver også mere liv til blandt andet haven og parken. Hvad end du har et ønske om at skabe mere privatliv i haven ved at få plantet en hæk, eller du ønsker at skabe et mere grønt område til glæde for kommunens borgere, kan vi løfte opgaven. Vi har stor erfaring med at plante hække, så vi kan sikre dig en løsning, der passer til dine behov.

Få hjælp til valg af hæk

Når det kommer til hække, er der mange muligheder og mange ting at tage i betragtning, når du skal finde den rette hæk til dig. Med vores mangeårig erfaring har vi kompetencerne til at rådgive og vejlede dig bedst muligt i dit valg af hæk, så du får det ønskede resultat. Vi står klar til at hjælpe dig fra start til slut – så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten emil@bindersmultiservice.dk eller på 42 80 52 52