Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Stubfræsning

Er du på udkig efter et professionelt firma, der kan hjælpe dig med stubfræsning på Fyn? Så lad da Binders Multiservice klare opgaven! Vi har mange års erfaring med projekter, der involverer stubfræsning, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi sørger for en effektiv løsning til netop dit projekt.

Eksperter i alle former for stubfræsning

Vi tilbyder stubfræsning til både private og virksomheder, der søger hjælp til at få fjernet blandt andet træstubbe. Derfor kan vi hos Binders Multiservice også stubfræse alle typer træer og busker, så vi kan hjælpe dig med lige præcis den opgave, du står med. Derfor får du hos os også altid en løsning, der skræddersys til dine behov, så resultatet bliver som ønsket.

Foruden at være en billig og nem måde at fjerne træstubbe på så er stubfræsning også en mere skånsom metode end eksempelvis en gravemaskine.  Det skyldes, at du her undgår at rive rødder op og derved også undgår at efterlade spor på græsplænen. Når træstubben er fræset, bliver hullet jævnet med jorden, så træstubben ikke længere ses.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med stubfræsning, ligesom du også er velkommen til at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.