Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Træfældning

Skal havens træer fældes, eller leder du efter et professionelt firma, der kan hjælpe med fældning af træer i parker, skove eller andet? Så er du kommet til den helt rette. Hos Binders Multiservice har vi stor erfaring med træfældning af enhver træsort, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en sikker og forsvarlig træfældning.

Sikker træfældning på dine præmisser

Uanset din opgave så tilbyder vi hos Binders Multiservice en sikker og professionel træfældning, hvor fældningen foregår helt efter bogen. Når det kommer til fældning af træer, er det vigtigt, at det udføres korrekt og forsvarligt, hvorfor du bør lade en professionel fagmand klare opgaven – og det får du med os som samarbejdspartner. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os klare træfældningen!

Vi har blandt andet hjulpet private, kommuner, det offentlige og erhverv med små som store opgaver inden for træfældning. Vi har kompetencerne og ikke mindst det rette udstyr til at sikre dig et flot resultat, og vi står klar til at hjælpe dig med netop din opgave.

Hjælp til træfældning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag på enten emil@bindersmultiservice.dk eller 42 80 52 52. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.