Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Hegn og rækværk

Hos Binders Multiservice tilbyder vi en lang række forskellige løsninger inden for opsætning af hegn og rækværk til både private og erhverv. Vi har stor erfaring med opsætning af hegn, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om stakit eller raftehegn, så garanterer vi en professionel løsning, der matcher netop dine behov. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os klare din opgave.

Opsætning af hegn
Stakit
Komposit hegn
Raftehegn

Alt inden for hegn og rækværk

Når det kommer til opsætning af hegn og rækværk, er det altid en god ide at overveje, hvilket formål og hvilke funktioner du ønsker, dit nye hegn skal have. Dette har nemlig stor betydning for, hvilken type hegn eller rækværk du bør vælge. Kunne du godt tænke dig mere privatliv, eller ønsker du at mindske støjen fra vejen omkring din bolig? Er det for at give mere frihed eller sikre, at din hund eksempelvis ikke kan stikke af? Uanset dit behov hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning til dig.

– Komposithegn 
– Raftehegn 
– Plushegn
– Plankehegn 
Og meget mere 

Altid kvalitetsmaterialer og fast pris inkl. levering og installering. 

Alt i hegnopsætning

Vi er leveringsdygtige i alle former for hegn og rækværk, hvorfor vi blandt andet tilbyder løsninger inden for stakit, raftehegn, plushegn, plankehegn og komposithegn – alt sammen fremstillet af de absolut bedste materialer, så du kan være sikker på en løsning af høj kvalitet. Lader du os stå for opsætning af hegn eller rækværk, er du garanteret en fagligt stærk samarbejdspartner, der vægter service og det gode håndværk højt. Det er din garanti for et resultat af høj håndværksmæssig kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du tvivl om, hvilket hegn du skal vælge, eller om rækværk er den rette løsning for dig? Vores dygtige medarbejdere står til enhver tid klar til at give dig kompetent rådgivning i dine muligheder, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på enten 42 80 52 52 eller på emil@bindersmultiservice.dk for en uforpligtende snak om din opgave.