Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Komposit hegn

Leder du efter et firma, der kan hjælpe med opsætning af komposithegn? Så lad da Binders Multiservice klare opgaven! Vi har stor erfaring med opsætning af enhver type hegn, hvorfor vi også kan hjælpe dig, hvis du ønsker at få opsat et hegn i komposit. Med Binders Multiservice er du garanteret en kompetent samarbejdspartner, der til enhver tid leverer professionelle løsninger af højeste kvalitet.

Fordelen ved komposithegn

Med et hegn i komposit er du garanteret et særdeles holdbart hegn, så du kan få glæde af dit nye hegn i mange år. Dette skyldes, at komposit består af en helt særlig blanding, der primært består af træfibre. Og selvom et komposithegn ligner og føles som træ, så har det samme holdbarhed som plast. Dette har desuden den fordel, at denne type hegn er særligt god til at holde støj ude. Med et komposithegn får du således ikke kun et hegn, der skærmer mod udefrakommende lyde og støj, men også et stilrent, flot og langtidsholdbart hegn.

Lyder et komposithegn som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten emil@bindersmultiservice.dk eller på 42 80 52 52. Vi står klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning, der sikrer dig solidt håndværk af høj kvalitet.