Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Opsætning af hegn

Er du på udkig efter et firma, der kan hjælpe dig med opsætning af hegn? Så er du landet det helt rigtige sted. Binders Multiservice er et multiservicefirma på Fyn, der har stor erfaring med haveservice – herunder især opsætning af alle former for hegn. Hvad end det drejer sig om raftehegn, komposithegn eller en helt tredje type, kan vi garantere dig et professionelt resultat, hvor håndværket er i orden.

Kyndig service og godt håndværk

Med Binders Multiservice er du garanteret en kompetent samarbejdspartner, der vægter dig og dine behov højt. Det betyder blandt andet, at vi forud for en opgave altid tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker, så vi derved kan sikre den løsning, der imødekommer det, du er på udkig efter. Det er din garanti for et resultat, som du bliver glad for.

Vores dygtige medarbejdere vægter desuden deres faglighed og det gode håndværk højt. Du er derfor også garanteret løsninger af høj kvalitet, hvor det solide håndværk kommer til udtryk ved robuste og stabile løsninger, der holder i mange år.

Lad os stå for opsætning af hegn

Uanset dit behov for hegn kan du være sikker på, at vi hos Binders Multiservice kan klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til opsætning af havehegn, trådhegn, raftehegn eller et hegn i komposit.