Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Indendørs og udendørs malerarbejde

Står du og skal have malet badeværelset, eller går du med tanken om at få malet facaden på dit hus? Hos Binders Multiservice har vi god erfaring med både indendørs og udendørs malerarbejde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Hvad end det drejer sig om en lille eller en større opgave, står vi klar til at hjælpe dig med et flot og holdbart resultat.

Giv væggene nyt liv

Lader du Binders Multiservice stå for dit indendørs malerarbejde, er du til enhver tid garanteret et ensartet udtryk på dine vægge. Med ny maling på væggene har du mulighed for at skabe et unikt udtryk, der passer til netop dig og din indretning. Hos Binders Multiservice står vi klar til at hjælpe dig med at give væggene nyt liv.

Uanset om det drejer sig om facademaling, maling af vinduer og døre eller en anden type udendørs malerarbejde, kan du være sikker på et godt stykke arbejde og et veludført resultat, når du lader os være samarbejdspartneren til din maleropgave.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Kunne du godt tænke dig at pifte indretningen op med ny maling, eller trænger husets facade til en kærlig hånd med ny maling? Skriv til os på emil@bindersmultiservice.dk, eller ring på 42 80 52 52, og hør mere om dine muligheder.