Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Murerarbejde

Hvis du er på udkig efter en murer til din opgave, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Binders Multiservice har vi nemlig stor erfaring inden for murerfaget, hvorfor vi har ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig en professionel løsning af høj kvalitet.

Støbning af gulve
Puds af huse
Udskiftning af mursten
Omfugning
Flisearbejde
Trapper og belægninger

Mange års erfaring med murerarbejde

Hos Binders Multiservice er vi specialister i alt inden for murerfaget lige fra støbning af gulve til flisearbejde, så du kan være helt tryg ved at lade os hjælpe dig med dit murerarbejde. Uanset din opgave og omfanget heraf leverer vi altid en løsning af høj håndværksmæssig kvalitet, så vi herigennem kan sikre dig et både holdbart og flot resultat, som du bliver glad for. Vi har både hjulpet private og erhverv med forskellige opgaver inden for murerarbejde og kan blandt andet løfte følgende typer opgaver:

  • Støbning af gulve
  • Puds af huse
  • Udskiftning af mursten
  • Omfugning
  • Flisearbejde
  • Trapper og belægninger

Vi mestrer naturligvis også mange andre områder inden for murerarbejde, så kontakt os endelig, hvis du står med en opgave, der kræver en kompetent og fagligt stærk murer. Hos Binders Multiservice tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker til murerarbejdet, da dette er med til at sikre dig et resultat, som lever op til dine forventninger. Hos os er du i centrum, og vi tager os gerne tiden til en god snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Binders Multiservice – din kompetente samarbejdspartner

Uanset din opgave og størrelse herpå kan du være sikker på, at vi går professionelt til værks, så vi kan sikre dig den bedste løsning. Så hvis du leder efter en fagligt stærk samarbejdspartner til din mureropgave, kan du trygt lade Binders Multiservice løfte opgaven. Giv os et kald på 42 80 52 52, eller skriv til emil@bindersmultiservice.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.