Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Omfugning

Med omfugning af husets murværk får du mulighed for at løfte husets samlede udtryk, ligesom du også kan forebygge slitage af murstenene. Hos Binders Multiservice har vi stor erfaring med omfugning, hvorfor vi både har de rette værktøjer og kompetencerne til at sikre dig et kvalitetssikkert og flot resultat.

Fordele ved omfugning

Der er mange fordele forbundet med at få foretaget en omfugning af husets mursten. Her er tale om en effektiv og god løsning til at forebygge skader på murstenene og til at sikre en flot facade, men omfugning har også den fordel, at det forbedrer boligens isoleringsevne mærkbart. Vind og vejr påvirker unægtelig murværket, og hvis du har revnede fuger og andre skader på murværket, kan dette have negativ indflydelse på blandt andet indeklima og isoleringsevne. Det er derfor kun en god ide at få foretaget en omfugning, hvis du gerne vil gøre murværket langt mere modstandsdygtig over for vejret og ikke mindst sikre, at der ikke opstår eksempelvis fugtskader.

Kontakt os allerede i dag

Da der er mange forskellige faktorer, der har indflydelse på både omfang og pris på omfugning, er det ikke muligt at fastsætte en standardpris. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave på enten 42 80 52 52 eller på emil@bindersmultiservice.dk.