Haveservice, hegnopsætning, fliser og belægninger, renovering, murerarbejde, gravearbejde mm.

Haveservice, renovering, murerarbejde og din alt muligt mand på Fyn

Puds af huse

Trænger facaden på dit hus til en overhaling? Har du overvejet at få facaden pudset? Det kan vi hjælpe med hos Binders Multiservice. Med vores store erfaring inden for dette område hjælper vi dig med at få en facade, der ser ud som ny – og uanset din specifikke opgave kan du være helt sikker på en professionel løsning til dine behov.

Hvorfor få huset pudset?

En af de helt store fordele ved at få husets facade pudset er, at huset kommer til at fremstå som helt nyt, og din bolig vil fremstå flot og vedligeholdt, hvilket i sidste ende kan give en øget ejendomsvurdering af dit hus. Hvis du blandt andet også døjer med slidte mursten, eller at disse skaller, så er pudsning af husets facade et effektivt middel hertil.

Hos Binders Multiservice står vores dygtige murere klar til at løfte din opgave med øje for både kvalitet og håndværk. Vi sørger for et resultat af høj håndværksmæssig kvalitet – uanset opgave – så du kan være helt tryg ved at lægge opgaven i vores hænder.

Ring for uforpligtende tilbud

Hvis du godt kunne tænke dig at få pudset husets facade, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Skriv til emil@bindersmultiservice.dk, eller ring på 42 80 52 52.